Mijn Winkelwagen
Menu
Klantenservice
Wij helpen je graag
Vind een winkel Klantenservice
Uw filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Trendy: bodywarmers en spencers!



Terug van weggeweest; de spencer en bodywarmer


Moet jij ook zo wennen aan deze nieuwe trend? Als je het mij vraagt wel! Ik associeer de spencer toch met een oudbollige 80's look. Toch ben ik er nieuwsgierig naar en ben erin gedoken. Waarom zijn juist deze items een trend dit najaar? Ik heb mijn mening moeten bijstellen want de spencer heeft echt een ware comeback gemaakt en HOE. Totaal anders dan in de vroegere jaren; de spencer kan op verschillende manieren trendy en chic worden gedragen. Ik laat je graag zien hoe tof je deze items van de winter kunt combineren. En zoals je gewend bent, zullen mijn collega’s en ik zich in leuke combinaties steken om je te inspireren! 😊



Mouwloos


Bodywarmers, mouwloze jassen en alles daar tussenin. 
Dit najaar en winter gaan we lekker aan de slag met laagjes! Neem een oversized overhemd of blazer van het modemerk Freequent met daaroverheen een bodywarmer. Of een fijne sweater trui voor een sportieve look. Ideaal om te combineren in zo'n onstuimig seizoen. Ook zie je veel langere bodywarmers of gewatteerde modellen. Heerlijk warm! Draag ze over een jurk, helemaal trendy!


Mouwloze vesten en blazers 

Dit seizoen zien we ook nieuwe modellen vesten en blazers, zonder mouwen! Bij Co’Couture zien we een stoer, langer model, denim jack. Combineer dit met een blouse of een trui bij kouder weer. Bij Poools zien we een heerlijk lang en comfortabel vest. Grof gebreid, zachte stof en grote knopen.



Spencers


Wat is een spencer?…Een trui zonder mouwen; makkelijker kan ik het je niet uitleggen...



Knitted mouwloze truien en vesten: helemaal terug van weggeweest! Op vele manieren kun je eindeloos combineren met dit veelzijdige item. Want zeg nou zelf; hoe fijn is het dat dit overal op gedragen mag worden! Wij vrouwen vinden het belangrijk dat kleding praktisch en comfortabel is en met deze nieuwe trend gaat dat zeker lukken.



Klassiek kun je het dragen door een witte blouse te combineren op een strakke jeans of broek. Pak jij een blouse met pofmouwen? Een toffe trend-op-trend set! Stoer draag je een mouwloze sweater/trui op een (leren) donkere broek en met bikerboots. Comfortabel met een wijde broek en een oversized model spencer met sneakers. Trendy draag je een lange blouse als jurk met een lang oversized mouwloos model en hoge laarzen, want deze zijn helemaal HOT komend seizoen.



Heb jij het oude, stoffige imago inmiddels aan de kant gezet en sta jij open voor deze nieuwe trend? Of het nu gaat om een lang of kort model (mouwloze) trui, bodywarmer of vest; er is altijd wel iets wat bij jouw stijl past. Want uiteindelijk is pas het doel bereikt als je je stijl eigen hebt gemaakt en straalt in je nieuwe outfit! Ik hoop je te zien in één van onze winkels of shop je outfit in onze webshop en ontdek daar de onze nieuwe najaarscollectie.

Vind je het leuk om dagelijks geïnspireerd te worden? Volg ons op Facebook of Instagram!

Veel liefs,

Joyce








Om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat u hiermee akkoord bent. Bekijk hier ons cookiebeleid.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief